2017. nov 19.

Intró

írta: Hagymás Bab
Intró

Hogy kerülök én ide?

Kedves leendő hőn áhított olvasótáborom!

Szeretnék egy pár mondatban összefoglalva bemutatkozni, mert így illik.

27 éves vagyok és jelenleg Rotterdamban élek a barátnőmmel. Tudom hogy a kiköltözésről megoszlanak a vélemények ami érthető, de számomra ez a döntés egyértelműen ésszerű volt és a mai napig is az.

Miért kezdek blogolni?

Rengeteg gondolat megfogan bennem a mindennapok folyamán és számtalan új dolgot fedezek fel az interneten, amit sokszor nem tudok kibeszélni magamból ha a másik fél nem nyitott az adott témára. Dióhéjbnan tehát szeretném kibeszélni magamat, és szeretném megosztani másokkal azokat az érdekességeket amiket a mindennapok folyamán felfedezek.

Úgy gondolom hogy a blog.hu felületén rátalálok majd a hallgatóságomra akikkel akár nem csak egyirányúan hanem párhuzamosan is kommunikálhatok reményeim szerint.

Milyen jellegű témák foglalkoztatnak?

Bármi, és akármi. Sokat gondolkodtam rajta hogy mi is az a téma ami a legjobban foglalkoztat, de rá kellett jönnöm hogy nincs egy specifikus dolog ami köré építhetném ezt a modern kori szócsövet. 

Miért Generáció Y?

A válasz egyszerű mint a szög. Jómagam az Y generáció szülötteinek a táborát gazdagítom és innen jött az ötlet. Ez nem jelenti viszont azt hogy csak és kizárólag a saját generációmat célzom az írásaimmal sőt, céljaim között szerepel hogy megtaláljam a közös hangot az összes létező generációval.

Egyenlőre ennyi elég is lesz úgy gondolom, de szívesen válaszolok a kérdéseitekre amennyiben nem tartjátok kielégítőnek a bemutatkozásomat.

Köszönöm a figyelmet!

 

Szólj hozzá

Intró